ruwado, możesz mi na pw wysłać co im napisałeś?...też takie coś nasmaruje im, albo jakiś zbiorowy pozew. Zasięg i jakość rozmów w orange to jedno wielkie g.....przy głównych drogach znika co chwila, np. przy 7 na warszawę, czasem zrywa się też rozmowa w miejscach gdzie jest zasięg, a czasem ludzi słychać jak w kiblu jakimś. Jakiś zbiorowy pozew może zrobić do nich, bo to nabijanie ludzi w butelkę.....
jakość rozmów w Orange
Zwiń
X
-
a ja od jakiegoś czasu mam HD Voice. Myślałem na początku, że mi się głośniczek w telefonie psuje. Po jakimś czasie przeczytałem, że orange testuje nową jakość rozmów. Czuję się jak rozmawiam z osobami z orange lub nju jakbym gadał przez skypa - nawet czysty
P.S. Zasięg u teściów na wsi zawsze orange był kiepski... masakra.
Komentarz
-
-
ruwado, dzięki za pw, nie miałem czasu, zalatany i masę spraw na głowie, tylko dlatego. Ale mi i nie tylko mi jakość spadła mocno w orange wszystkiego związanego z komunikacją, np dziś wysłałem długiego smsa, który przerobił się na mms do kogoś rano i dopiero wieczorem doszedł....paranoja.Jutro wyślę, a najpóźniej w piątek, bo przeginają.
Oprę się na "źle wykonana usługa" jak będę pisał. Ostatnio jakieś pierdoły wysłali z fakturą o zmianie paru punktów w postępowaniu reklamacyjnym , pewnie kombinują coś na swoją korzyść. Znajomy przeniósł się do Play, ale mówi , że tam też zasięg nie lepszy....
Komentarz
-
-
A ja przeszedlem do Play po chyba 12 latach z Orange i jestem zajebiscie zadowolony z zasiegu. Ja osobiscie polecam.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiDo ew. pozwu zbiorowego się nie dołączę, bo telefon na firmę.
Nic nie zdołacie bo zawsze będzie racja po ich stronie.
Ja mam orange nawet nie wiem od ilu lat bo wcześniej miałem IDEA i centertel i nie narzekam, wszystko działa jak należy. To, że się czasem coś zatnie, przytnie czy zerwie zasięg no cóż wszędzie tak jest - w każdej innej sieci.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz